Университетът по хранителни технологии  в партньорство с Българо-турската търговска индустриална

...
Университетът по хранителни технологии  в партньорство с Българо-турската търговска индустриална
Коментари Харесай

УХТ беше домакин на бизнес събитие

Университетът по хранителни технологии  в партньорство с Българо-турската комерсиална индустриална камара и Турско-българския външноикономически бизнес съвет бе хазаин на  интернационално бизнес-университетско събитие в Истанбул на 12 юли. В него участваха притежатели и представители на повече от 80 авторитетни компании от хранителната и винарската промишленост, както и български дипломати.

Проф. д.н. Галин Иванов приветства с добре пристигнали всички посетители и показа УХТ с магистърската стратегия PlovdivWineUni на картата на влиятелните институти, осигуряващи вино обучение в света.

Доц. доктор Христо Спасов показа за дегустация български виновност от разнообразни области като част от тяхната културна еднаквост.

Предстои среща проведена с общителното подпомагане на господин Ангел Чолаков – дипломат на Република България в Турция, с ректора на Техническия университет в Истанбул, на ръководителя на общото заседание на УХТ доцент д.н. Кирил Михалев, заместник-ректорите и гл.ас. доктор Хафизе Фидан.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР